Håndbold

Håndbold


Alle er velkomne!

Håndbold i TIF 98 består på nuværende tidspunkt af et Herrersenior hold og et blandet drenge- og pigehold i U8 og U10. Hertil kommer vores samarbejde med Fjerritslev Håndbold, som består af seks hold.Håndbold i Trekroner handler om den gode oplevelse. Vi spiller for sjov, for fællesskabet og for at bevæge os med bolden i hånden. Kom og vær med – der er plads til ALLE!

Her på siden kan du finde det hold, der passer dig – se træningstider, kampprogram og trænere. Derudover kan der findes kontaktoplysninger på håndboldudvalget længere nede på siden, hvis der skulle være spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
HÅNDBOLDUDVALGET


Team Vest Han Herred


Et håndboldsamarbejde mellem Trekroner Idrætsforening og Fjerritslev Idrætsforening

Samarbejdet har til formål at sikre, at vores ungdomsspillere i de ældste årgange U14, U16 og U18 fortsat har mulighed for at dyrke håndhold i nærområdet. Tidligere erfaringer viste nemlig, at foreningerne hver for sig kunne have problemer med at stille hold. Samarbejdet har nu båret frugt i fem sæsoner, og vi er i gang med den 6. sæson, så det må betegnes som en succes. For at tilgodese vores medlemmer træner alle Team Vest Han Herred hold både i Trekroner Landsbycenter og i Idrætscenter Jammerbugt. Til hjemmekampe spiller man i FIFs spillertøj i Fjerritslev og i TIF 98’s spillertøj i Trekroner og til udekampe skifter man imellem de to sæt.


Kontaktpersoner i TVHH