Dart

Dart


Alle er velkomne!

Dart i TIF 98

Klubben har plads til spillere på alle niveauer, der er spillere, der lige er startet med dart, der er spillere, der har spillet hyggedart i haven om sommeren, der er spillere, der træner flere gange om ugen derhjemme og der er en spiller, der har deltaget i EM for juniorer for flere år siden, så kort sagt, har du lyst til nogle hyggelige timer i dartspillets tegn, så er TIF 98 Dart noget for dig.

Træningstider:
Torsdag kl. 18.45- ca. 21.30 i TIF98’s klubhus.

Kontingent:
250 kr. pr. halvsæson og for en helsæson er prisen 450 kr.

Sæsongennemgang og klubmesterskab 2018/2019

Sæson 2018/19 i TIF98 Dart er slut.

Som overskriften siger, så er sæsonen slut, og hvilken begivenhedsrig en af slagsen.

Vi startede i september måned 2018 i fodboldklubhuset, medlemmernes fremmøde har været stabilt og vi har på spilleaftnerne været 7-8 mand hver gang, nogen gange 10 mand og andre gange 6 mand. Vi opdagede ret hurtigt i sæsonen at udviklingsmulighederne i fodboldklubhuset var meget minimale, derfor gik vi i en dialog med bestyrelsen i TIF98 ang. et andet lokale. Dialogen var positiv og vi fandt hurtigt et lokale som er noget større og har potentiale til at blive udviklet til et dartrum, med plads til mange flere medlemmer end vi er i dag. Så efter julepausen, var vi klar til at rykke ind i multisalen i Trekroner Landsbycenter.

Udover det nye lokale, er vi blevet medlem af Dansk Dart Union (DDU), det giver os mulighed for at spille med i danmarksturneringen, hvilket vi dog ikke påtænker lige pt. Derudover giver medlemsskabet mulighed for, at spillerne kan få en spillerlicens. En spillerlicens er krævet hvis man som spiller gerne vil deltage i turneringer under DDU, og det er noget som nogen af spillerne i klubben har ønske om at gøre i de kommende sæsoner. Et medlemskab af DDU gør også klubben mere synlig overfor interesserede dartspillere i området, TIF98 Darts naboklubber er Thyboernes Dartklub mod vest, Serritslev Dartklub mod nord, Aalborg Dartklub mod øst og Viborg Dartklub mod syd, så potentialet for flere medlemmer bør absolut være til stede.
Som en sidegevinst har medlemsskabet af DDU gjort, at vi har afholdt et møde for alle nordjyske klubber i Trekroner Landsbycenter, dette møde gjorde bl.a. at vi har lavet aftaler med Mariagerfjord Dartklub og Thyboernes Dartklub om at være venskabsklubber, vi ser frem til hvad det kan give af sjove oplevelser i de kommende sæsoner.

Jørgen Steffensen og jeg har i løbet af sæsonen, deltaget i et julestævne i Gudenåens Dartklub, denne oplevelse har jeg tidligere givet et længere referat af i TIF 98’s klubblad, men kort fortalt, så vandt Jørgen B-rækken i et stævne med 48 deltagere, en virkelig flot præstation.

I løbet af sæsonen har vi spillet en turnering hver dartaften, resultaterne af disse turneringer har givet point til en gennemgående rangliste. Slutresultatet af ranglisten har afgjort hvilken seedning man ville få til det afsluttende klubmesterskab. Derudover vinder ranglistemesteren gratis kontingent i den kommende sæson.

Slutstillingen:

1. Jørgen Steffensen 140 point.
2. Dennis Steffensen 118 point.
3. Dennis Hjardemaal 106 point.
4. Peter Jensen 68 point.
5. Torben Berg 64 point.
6. Anders Rasmussen 57 point.
7. Kenneth Stiller 45 point.
8. Rasmus Cortes 35 point.
9. Per Juul 11 point.
10. Rene Christensen 2 point.

Per Juul kom til klubben efter julepausen og Rene Christensen var der kun 1 gang.

I årets løb er der også blevet lavet en del 180ere, i alt 42 stk. i løbet af 25 aftner.

1. Jørgen Steffensen 22 stk.
2. Dennis Steffensen 11 stk.
3. Dennis Hjardemaal 5 stk.
4. Anders Rasmussen 2 stk.
5. Kenneth Stiller 1 stk.
6. Nicolai Trudslev 1 stk.

Fodboldafdelingen kom i marts måned med en forespørgsel om en dartaften i forbindelse med deres sæsonopstart, vi sagde selvfølgelig ja til at hjælpe med det, og det kom der en meget hyggelig aften ud af. Håbet fra dartklubbens side var selvfølgelig, at interessen for dart kunne sprede sig og måske kaste et eller 2 nye medlemmer af sig, det må tiden vise.
Vi i dartklubben er i hvert fald klar på at hjælpe andre klubber eller foreninger, som måtte ønske en lignende aften eller eftermiddag.

Tak til alle for en god sæson, håber på en endnu bedre når vi starter op til september igen.

Med venlig hilsen, Dennis Steffensen

Klubmesterskab 2019

Sæsonen blev afsluttet med klubmesterskabet, på forhånd var Jørgen Steffensen storfavorit, dels på grund af det flotte resultat i juledartstævnet og dels på grund af hans suveræne sæson, i form af mange sejre i de ugentlige turneringer og de mange 180ere.
Der var 9 deltagere i klubmesterskabet, vi blev delt op i 3 puljer i henhold til ranglisten.

Pulje 1.
Jørgen Steffensen
Rasmus Cortes
Kenneth Stiller

Pulje 2.
Dennis Steffensen
Peter Jensen
Anders Rasmussen

Pulje 3.
Dennis Hjardemaal
Per Juul
Torben Berg

Alle puljevinderne skulle derefter mødes i en vinderpulje og var sikret en plads i semifinalen, alle 2erne skulle mødes i en pulje og spille om den sidste plads i semifinalen og alle 3erne skulle mødes i en pulje som skulle fordele pladserne mellem nr. 7 til 9.

Resultaterne i mellempuljerne gjorde at Jørgen Steffensen og Dennis Hjardemaal skulle mødes i den første semifinale og Peter Jensen skulle møde Torben Berg i den anden.
Både Jørgen og Torben var ret suveræne i deres kampe, og finalen blev dermed et opgør mellem Jørgen Steffensen og Torben Berg, her viste Jørgen igen igen sit stabile og høje niveau, og efterlod ikke mange chancer for Torben, kampen endte 4-1 til Jørgen Steffensen og han kan dermed kalde sig for klubmester 2018/19, stort tillykke til Jørgen.Kontaktperson for Dart


Tlf: 23 22 01 21
E-mail: smedegade18@gmail.com

Dennis Steffensen