TIF 98

Et stærkt fællesskab, der skaber resultater!

TIF 98


En breddeforening med fokus på fællesskab

TIF 98 er en idrætsforening, der er lokaliseret i Jammerbugt Kommune. TIF 98 blev grundlagt i 1998 og er en flerstrenget idrætsforening med en række idrætstilbud. Foreningen er løbende under udvikling, hvorfor der af og til kommer nye aktiviteter til. Har du en god idé til en ny aktivitet, så er du også meget velkommen til at kontakte enten det relevante udvalg eller bestyrelsen.

TIF 98 er gennemsyret af kerneværdierne fællesskab, tryghed, udvikling og rummelighed.

TIF 98’s formål er at medvirke til at skabe et stærkt lokalt fællesskab med mange deltagere i aktiviteter og mange frivillige.

TIF 98 fokus på, at succes er en del af det stærke fællesskab. Succes er ikke i alle henseender sejre, men kan ligeså vel være den gode oplevelse og den sjove aktivitet.

TIF 98 lægger vægt på at skabe nogle vidde rammer, således det er sjovt og udviklende at engagere sig som frivillig i foreningen. Der er højt til loftet, og dermed plads til at hver enkelt frivillig kan komme på banen og bidrage med initiativer og gode idéer.

TIF 98 lægger vægt på et tæt samarbejde med Trekronerområdets øvrige foreninger, Landsbycenteret, Trekronerskolen, Solstrålen samt øvrige virksomheder.

Den gejst der er på holdet og det gode samarbejde som nu, det er vigtigt. Den gejst er fed og er klart med til, at jeg synes det er sjovt at være frivillig. Det er faktisk fedt at være med til. Anette Rasmussen

Aktiviteter i TIF 98


Klik for mere information

TIF 98's velkomstfolderBestyrelsesmedlemmerFind os her


Vi modtager gerne tekst, billeder, nyheder
eller information om kommende arrangementer til
klubbens Facebook- eller hjemmeside

Info til Facebookside:
jeppe.oestergaard@hotmail.com

Info til hjemmeside:
sofie.hoffe7@hotmail.com