Dart

Dart


Alle er velkomne!

Dart i TIF 98

Klubben har plads til spillere på alle niveauer, der er spillere, der lige er startet med dart, der er spillere, der har spillet hyggedart i haven om sommeren, der er spillere, der træner flere gange om ugen derhjemme og der er en spiller, der har deltaget i EM for juniorer for flere år siden, så kort sagt, har du lyst til nogle hyggelige timer i dartspillets tegn, så er TIF 98 Dart noget for dig.

Træningstider:
Torsdag kl. 18.45- ca. 21.30 i TIF98’s klubhus.

Kontingent:
250 kr. pr. halvsæson og for en helsæson er prisen 450 kr.

Sæsongennemgang og klubmesterskab 2017/18

Sæsonen 2017/18 er netop afsluttet i dartafdelingen. Vi startede sæsonen op den 7/9-17 i det gamle velkendte lokale i Landsbycentret, hvor vi havde 5 dartskiver til at hænge, men hurtigt blev vi klar over, at lokalet i fremtiden skulle bruges til noget andet, derfor måtte dartklubben flytte i andet lokale. Valget faldt på klubhuset, hvor der kunne hænges 3 dartskiver op. Antallet af dartskiver og lokalestørrelse har betydning for, hvor mange der har mulighed for at få noget ud af en spilleaften. Uden, allerede nu, at afsløre for meget, kan der oplyses at max antallet for spillere ikke blev nået i den netop overståede sæson, men det var tæt på.

Vi har i løbet af sæsonen været 12 forskellige spillere, 4 af dem har benyttet sig af de 3 gratis prøverunder og de 8 sidste har været meget mødestabile hen over sæsonen, Dennis Steffensen har udmærket sig ved at have mødt op til samtlige 27 spilleaftener, Jørgen Steffensen har kun meldt afbud 2 af gange og Anders Rasmussen har deltaget 20 gange. Antallet af deltagere pr. aften har svinget lige fra 2 til 8 stk. typisk har vi været 6 spillere pr. aften. 2 er selvfølgelig for lidt mens 8 er lige på vippen til at være max. antal, hvis der skulle dukke 10 spillere op en aften kan det lade sig gøre, men er vi flere end 10, så kniber det med plads og dartskiver nok.

Der er i sæsonens løb, i alt blevet lavet 36 stk. 180’ere, Jørgen Steffensen er topscorer på den konto med 16 stk. i alt, efterfulgt af Nicolai Trudslev med 9 stk. og Dennis Steffensen med 6 stk.

Alt i alt har det været en tilfredsstillende sæson, hvor der har været en tydelig og markant fremgang i spillernes niveau, set i forhold til sidste sæson.

Klubmesterskab

Tirsdag den 20/3-2018 blev der i Tif98’s klubhus afholdt klubmesterskab i dart, hvor 7 medlemmer stillede til start. Den indledende runde foregik således, at spillerne mødte hinanden indbyrdes i kampe bedst af 3 sæt, efter de 21 kampe skulle der sorteres 3 spillere fra, således at de 4 bedste gik videre til semifinalerne og finalerne, hvor der skulle spilles bedst af 5 sæt.

Stillingen i den indledende pulje blev som følger :

PlaceringSpillerSætscorePoint
1.Nicolai Trudslev11-410
2.Dennis Hjardemaal8-48
3.Jørgen Steffensen9-58
4.Dennis Steffensen7-76
5.Peter Jensen4-84
6.Anders Rasmussen6-104
7.Kenneth Stiller3-102

Det betød at Nicolai Trudslev og Dennis Steffensen skulle mødes i semifinale nr. 1 og den forsvarende klubmester, Dennis Hjardemaal skulle møde Jørgen Steffensen i semifinale nr. 2. Gennem sæsonen har Nicolai og Jørgen vist sig som de mest stabile, ofte har det været de to, der har mødt hinanden i finalerne på de normale spilledage. I semifinale 1 lagde Dennis Steffensen hårdt ud, der var styr på lukningerne og han var pludselig foran med 2-0. Nicolai fandt det gode spil frem i tredje sæt, og reducerede sikkert til 2-1, men Dennis holdt ro på nerverne og vandt overraskende fjerde sæt og gjorde sig dermed finaleklar med en 3-1 sejr.
I semifinale 2 startede Dennis Hjardemaal som lyn og torden, med sit karakteristiske hurtige spil, rystede Dennis Jørgen Steffensen så meget, at han slet ikke fik et ben til jorden, Dennis vandt kampen med 3-0 og gjorde sig ligeledes klar til finalen.

Med disse semifinaleresutaler, skulle Nicolai Trudslev og Jørgen Steffensen mødes i kampen om 3. pladsen og de to Dennis’er skulle mødes i finalen. Nicolai bragte sig hurtigt foran 2-0 i sæt og lignede dermed en sikker vinder af kampen om 3. pladsen, men Jørgen fandt sine gamle fighteregenskaber frem og vandt de to næste sæt, dermed skulle kampen afgøres i et sidste og afgørende sæt. Jørgen Steffensen fortsatte det gode spil og vandt med 3-2, Jørgen sikrede sig dermed 3. pladsen i klubmesterskabet for andet år i træk.

I finalen mellem Dennis Steffensen og Dennis Hjardemaal, bragte Steffensen sig foran 1-0, Hjardemaal udligede til 1-1, Steffensen kom foran 2-1 ved hjælp af en halvhøj lukning, og var dermed snublende tæt på sejren. Hjardemaal ville det dog anderledes og bragte balance i regnskabet ved at udligne til 2-2, dermed skulle finalen ud i femte og afgørende sæt. Sættet bar præg af stor nervøsitet i form af flere misbrugte forsøg på lukning, til sidst lykkedes det dog for Dennis Steffensen og lukke kampen i dobbel 2, og kunne dermed kalde sig for klubmester 2017/18 i Tif98 Dart.Kontaktperson for Dart


Tlf: 23 22 01 21
E-mail: smedegade18@gmail.com

Dennis Steffensen